Nytt år och ny kropp!

Robin Wiktorsson
Cert. Massör, Mjölby

Nytt år och ny kropp! Men det är inget nyårslöfte …

Innan jul så trillade jag ned från en stege när jag skulle upp i ett träd ?
Jag ramlade baklänges och landade på ryggen med en smäll som gjorde att jag tappade andan! Det blev en rejäl smäll i rygg, axlar och nacke.

Efter fallet kunde jag inte lyfta ena armen, orkade inte hålla upp huvudet. Jag hade konstant huvudvärk och migränanfall. Ryggen värkte något fruktansvärt hela tiden. Jag kunde inte ens att ta ett djupt andetag ?

Jag sökte snabbt hjälp och hittade Robin Wiktorsson, en fantastiskt duktig massör på « Medborg Massage & Friskvårdscenter » här i Mjölby.

Inte nog med att Robin har tagit bort värken och skadan från mitt fall innan Jul, han tog dessutom bort gammal ryggvärk och stelhet som jag haft i åratal. Jag kan inte ens minnas när min rygg kändes så här bra! ?
Nu har jag återhämtat mig så bra att jag tar chansen att bli lika bra i resten av kroppen med – med Robins hjälp förstås ?

STOOORT tack Robin!!! Den bästa massören i Mjölby ???

 

Dela detta:

Permalänk till denna artikel: https://sisselblom.se/massage-traning-rehabilitering/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.