Tillbaka till Information

Om mig

Jag heter Sissel och bor med min familj i Mjölby, Östergötland.

Jag har alltid haft ett starkt intresse av hantverk av alla de slag men främst textilslöjd. Jag arbetar som textillärare och textilslöjd är ett av mina största intressen, men då är är det inte skolslöjd jag håller på med.

Jag har en förkärlek för gamla tekniker som jag “bara måste” lära mig.
Jag tycker att det är oerhört viktigt att gamla textila tekniker överlever!
Ju ovanligare och äldre desto bättre :-) Jag håller aldrig på med bara en textil teknik utan varierar mellan allt du kan tänka dig!

På min blogg lägger jag ut både information om tekniker, instruktioner och mönster men även en hel del av det jag gör till och för mig själv.

Jag började få frågor om jag säljer mitt hantverk – framförallt brickbandsvävning. Du kan hitta mina band och annat jag säljer på Nordic Design ►

I övrigt är jag intresserad av fotografering – allt från fåglar i flykt till makrofotografering på små insekter eller insidan av blommor. Jag har också lagt ut en del recept. Jag kommer från Norge så många av recepten är traditionell norsk mat som man inte kan få tag på i Sverige. Det är min egen lilla kokbok som du gärna får utnyttja… Under vår och sommar älskar jag att vara i min trädgård… Jag är ingen trädgårdsexpert! Men det är sååå härligt att få vara ute och bara släppa vardagen :-)

Kontakt
Du kontaktar mig enklast genom att e-maila mig ►

 

Permalänk till denna artikel: https://sisselblom.se/information/om-mig/