Nya gryttlappar har jag broderat minsann 😍

Broderade Grytlappar - MönsterSÄ dÀr nu Àr mina nya fina grytlappar fÀrdiga.
Jag Ă€r riktigt nöjd med dom 😍

Vad kan man sĂ€ga – Det blir lite tjatigt att sticka flera par Lovikkavantar pĂ„ rad 😂
– ombyte behövs ibland…

De Àr broderade med vÀvsöm som Àr en traditionell Svensk broderiteknik som spridit sig över vÀrlden.

Det var sÄ otroligt roligt nÀr jag först började göra detta sÄ jag ritade upp ett par mönster.
Nu Ă€r de helt klara – broderade och monterade 😊

Det blir nog flera arbeten i denna teknik efter min första riktiga erfarenhet – det var ju superkul och lĂ€tt! Mycket lĂ€ttare Ă€n jag trodde. Jag broderade en hel grytlapp klar pĂ„ en kvĂ€ll. SĂ„ det tog mycket kortare tid Ă€n att brodera ex. korsstygn.

Jag tÀnker att mina elever pÄ skolan ska fÄ prova pÄ denna teknik. Jag jobbar ju pÄ mellanstadiet sÄ det blir ett mindre arbete Àn detta. Men högstadieelever borde orka med att göra klart under en termin.

LĂ€tt sĂ„ att alla klarar av det dessutom 🙌 💖

PermalÀnk till denna artikel: https://sisselblom.se/nya-gryttlappar-har-jag-broderat-%f0%9f%98%8d/

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.