Fler underbara Käpphästar


Jag började med att tillverka en käpphäst som slöjdexempel – och det gav mersmak :-)
Nu har jag ändrat mönstret för varje häst jag gör. Det är inte så att jag är missnöjd med den första käpphästen eller den andra men jag är trots allt en perfektionist och vill gärna göra saker som jag tycker det ska se ut. Varje häst får med mina ändringar lite olika personligheter så det blir extra roligt att ändra och justera – prova något nytt osv.

Jag börjar med att välja färg… helt magiskt så har hästen börjat få liv och det enda jag gör är att få fram dess härliga personlighet :-)

Hästarna passar lite större barn som går på låg- och mellanstadiet.

Nu kan du köpa mönstret på Nordic Design som användes för att sy käpphästarna nedan, Bruno och Maxine.
► Gå till Nordic Design

 

Käpphästen Maxine


Maxine är en riktigt tjejig häst som verkligen vill se vacker ut. Hennes hår är tunt och tjockt och hon älskar att bli fin med en bredtandad kam. Ett väldigt kärleksfullt litet sto som gör allt för att ryttaren ska få en trevlig ridtur:-)

 

Käpphästen Bruno


Bruno har en härligt chokladbrun färg och mörkt vågigt hår. Han är lite blyg och han förstår inte hur vacker han är.
Bruno är supersnäll och lugn – trots det hoppar han högt och med självförtroende :-)

Dela detta:

Permalänk till denna artikel: https://sisselblom.se/fler-underbara-kapphastar/

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anne Haag2019-11-28 kl. 09:27
  • Svara

  Finns mönstret på käpphäst tillgängligt?

  1. Hej.
   Inte idag men jag jobbar på en arbetsbeskrivning som kommer att finnas tillgänglig på nordic-design.eu.
   Jag skriver ett inlägg på bloggen så fort det ligger ute! Det är många som har frågat efter mönstret. Det har tagit tid att skriva och fota – men snart så är det klart :-)

  • Ann Segerbetg2019-11-27 kl. 15:24
  • Svara

  Hej

  Jag undrar om du kan göra en käpphäst på beställning, och vad det i så fall skulle kosta

  • Carina2019-11-20 kl. 12:33
  • Svara

  Hej
  Säljer du käpphästar?

  1. Ursäkta att det tagit tid att svara…
   Jag säljer hästar som jag har klara. Jag kan ev. göra på beställning, det beror lite hur mycket tid jag har. Jag vill inte ta på mig en beställning som jag inte kan fullfölja.

  • Anna Grönberg2019-11-01 kl. 12:48
  • Svara

  Så fina käppisar du gör! Jag har letat efter mönster som har verklighetstrognare former än dom lite fyrkantiga jag sett hittills. Tänkte utgå från ett enkelt, ändra och prova mej fram precis som du har gjort. Men nu har jag blivit prenumerant och kan utgå från din mall, dvs behöver inte börja från början men kan fortsätta prova mej fram så det blir min egen form.
  Dessutom har jag en dotter som heter Sissel – det var därför jag klickade på din blogg när jag googlade! ?

  1. Hej

   Kul att du gillade hästarna! Det är rätt roligt att hitta på ett eget hästmönster :-) Stort lycka till!!!
   Ovanligt och roligt att någon annan än jag heter Sissel. Jag har faktiskt aldrig träffat någon i Sverige som heter det under alla år :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.