Fler underbara Käpphästar


Jag började med att tillverka en käpphäst som slöjdexempel – och det gav mersmak :-)
Nu har jag ändrat mönstret för varje häst jag gör. Det är inte så att jag är missnöjd med den första käpphästen eller den andra men jag är trots allt en perfektionist och vill gärna göra saker som jag tycker det ska se ut. Varje häst får med mina ändringar lite olika personligheter så det blir extra roligt att ändra och justera – prova något nytt osv.

Jag börjar med att välja färg… helt magiskt så har hästen börjat få liv och det enda jag gör är att få fram dess härliga personlighet :-)

Hästarna passar lite större barn som går på låg- och mellanstadiet.
 

Käpphästen Maxine


Maxine är en riktigt tjejig häst som verkligen vill se vacker ut. Hennes hår är tunt och tjockt och hon älskar att bli fin med en bredtandad kam. Ett väldigt kärleksfullt litet sto som gör allt för att ryttaren ska få en trevlig ridtur:-)

 

Käpphästen Bruno


Bruno har en härligt chokladbrun färg och mörkt vågigt hår. Han är lite blyg och han förstår inte hur vacker han är.
Bruno är supersnäll och lugn – trots det hoppar han högt och med självförtroende :-)

Permalänk till denna artikel: https://sisselblom.se/fler-underbara-kapphastar/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.