Ny bok – Sy käpphästen Prince

Jag har skapat käpphästar ett bra tag nu och får då och då frågor om hur man syr ihop den eller hur jag får till öron, man till fjordingar eller hur jag får munnen att bli så fin.

Det har inte alltid gått att svara snabbt och lätt på frågorna – så nu har jag samlat all min erfarenhet, tips och trix i en ny bok som jag skrivit. Boken beräknas komma ut till försäljning i början av november så nu väntar jag spännt 🤗❤

Boken består av mönster på två käpphästar – en större (Prince) och en mindre (Stella). Det finns massa tillbehör ex. täcke till käpphästarna, olika pannband, grimskaft, rosett, fjäder till indianhästarna mm. Boken är packad med fina bilder som ihop med texten ger en tydlig och bra beskrivning – steg för steg – genom hela arbetet.

Boken kan förbeställas via nordic-design.euFörbeställ boken”Sy käpphästen Prince”.

Så här ser omslaget ut:

Bok Sy käpphästen Prince

Bokens framsida

Dela detta:

Permalänk till denna artikel: https://sisselblom.se/ny-bok-sy-kapphasten-prince/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.