Kan man leva ut sin dröm? 😍

Nu har jag satsat stenhĂ„rt pĂ„ att öppna en butik – det Ă€r en webbutik men man kan ocksĂ„ komma och handla.
Detta Ă€r nĂ„got jag aldrig trodde att jag skulle ha modet att göra – men Ă„h sĂ„ roligt det Ă€r – jag hittar inte ord đŸ€—

Boken “Sy kĂ€pphĂ€sten Prince” kan man köpa ihop med materialsatser till en kĂ€pphĂ€st.

Dessutom har jag kontaktat leverantörer och fyller stadigt pĂ„ lagret med mina absolut favoritgarner. Jag fick en frĂ„ga en gĂ„ng om jag kommer sĂ€lja akrylgarn dĂ€r… Nej, jag kommer bara rikta in mig pĂ„ garn som verkligen har en hög kvalitet. Garn jag sjĂ€lv skulle sticka av med gjĂ€dje 😀

SpĂ€nnande Ă€r det och mer spĂ€nnande kommer det bli 😍😍😍

Det som Àr svÄrt nÀr man startar eget Àr att synas. Att folk i Mjölby, dÀr jag hÄller till, ska veta att jag finns. Men jag har i alla fall lyckats bra tycker jag med tanke pÄ att jag byggde webbshoppen i somras.

Tidigare hade jag nordic-design.eu men nu kommer allt flyttas till nordic-design.nu.

Bor du i nĂ€rheten av Mjölby och har stickning, handarbete som intresse – Kom in och hĂ€lsa pĂ„! Det Ă€r sĂ„ fantastiskt nĂ€r man trĂ€ffar likasinnade sjĂ€lar đŸ€—
HĂ€r kan du se vart jag hĂ„ller hus – du Ă€r jĂ€ttevĂ€lkommen!

Detta Ă€r en dröm som sakta kommer i uppfyllelse. TĂ€nk vad mĂ„nga spĂ€nnande mönster jag kommer kunna göra. Jag funderar seriöst pĂ„ att ge ut en bok till – inte om kĂ€pphĂ€star – utan en ny bok med stickade saker 😊

Svaret pÄ frÄgan: Kan man leva ut sin dröm?
Ja, det kan man! Det krĂ€vs en del jobb – men ett vĂ€ldigt roligt och tillfredstĂ€llande jobb 😍

HÀr Àr lite bilder pÄ alla fina produkter jag börjat med:

Prenumerera pÄ nordic-design.nu och fÄ 20% rabatt pÄ ditt första köp.
Billigt garn - Mini Alpakka frÄn Sandnes - hos nordic-design.nu
Billigt garn - Lovikkagarn frÄn Garngrossisten - hos nordic-design.nu


Billigt garn - Babyull Lanett frÄn Sandnes - hos nordic-design.nu
Billigt garn - Alpakka-Ull frÄn Sandnes - hos nordic-design.nu
Billigt garn - Peer Gynt frÄn Sandnes - hos nordic-design.nu


Dela detta:

PermalÀnk till denna artikel: https://sisselblom.se/kan-man-leva-ut-sin-drom-%f0%9f%98%8d/

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.